Office 365 paswoord aanpassen

Hoe uw Office 365 paswoord aan te passen:

1. Gebruik Internet Explorer, Chrome of Firefox om te surfen naar:
    https://portal.office.com/account
  2. Log hier in met uw huidige e-mail adres en paswoord.
  3. Klik dan op "Manage Security & privacy" :
  4. Kies daarna voor "Password" :
  5. In het volgende scherm dient u het oude paswoord in te geven en 2x het nieuwe paswoord.
  6. LET OP de vereisten voor het nieuwe paswoord: 8-16 karakters, geen gewone namen of woorden, combineer hoofd- en kleine letters (ABCabc), nummers (0-9) en symbolen (bv !, *, %).

Als er nog vragen zijn, aarzel niet om ons te contacteren: Open Support Ticket

Have more questions? Submit a request

0 Comments

Please sign in to leave a comment.
Powered by Zendesk